mittlivsombackpacker.blogg.se

Nu är det dags! I fyra månader ska vi ut och se världen! Vi både börjar och slutar i Asien. Därimellan kommer vi upptäcka Nya Zealand och Australien. Följ med!

Lyxlivet!

Publicerad 2013-01-30 07:28:54 i Resan,

Det kaosade rejalt pa vagen hit kan man saga.. Forst hamnade vi vid fel tagstation, sedan far vi reda pa att ett tag sparat ur i helgen och att alla tag ar installda fram tills pa torsdagen.. Suck! Men vi far, av en valdigt snall man som jobbade pa tunnelbanan, vagbeskrivning till tagstationen plus instruktioner om hur vi ska ta bussar till Kuala Lumpur. Besvikelse! 

Efter en stunds bussande kommer vi antligen fram till tagstationen dar vi inser att taget visst gar! Dock om 15 minuter.. Snabba ryck. Vi halvspringer igenom immigrationen (medan alla skrattar och ber oss lugna ner oss.. svart att inte vara stressad dock) och hinner med taget som siste man! :) Det gar inte manga minuter innan konduktoren vanligt upplyser oss om att detta tag bara tar oss over gransen och dar ska vi hoppa av taget, hoppa pa en buss och aka till ett nytt tag som gar till KL. Suck igen..
 
Bussresan blir aningen langre an vi trott (1,5 h) och vi hinner tanka att det blir nog buss hela vagen till KL anda. Men det blir ett andra tag! Om an valdigt forsenade kommer vi fram i KL pa eftermiddagen, glada over att vara dar! I forrvirringen pa tagstationen far vi hjalp av en schysst kille till ratt tunnelbanestation, och nar vi kommr fram visar det sig att vart hotell praktiskt taget ligger ovanpa stationen :) Nar vi checkar in blir vi uppgraderade till en studio! Woho! Lyxlivet kan borja.. Badrummer ar nastan lika stort som Thors rum, utsikten fran 24e vaningen ar svarslagen, sangen ar kingsize, TV ar enorm, vi har eget kok och gratis wifi i rummet. Plus takpool och gym :D Behover jag saga mer?!
 
Kvallen avslutade vi i shoppingcentret som ligger i anslutning till hotellet, mycket billiga saker handlades!
 
Idag har vi utnyttjad gymet och poolen! Skont! Och frukostbuffen ska vi inte ens tala om.. mums! Nu ska vi snart ata lunch och spana in den gamla tagstationen. Sedan far vi se om vi gar pa jakt efter en tablet i elektronikcentrumet.
 
Vi har tva natter kvar i lyx, sedan styr vi antagligen stegen mot on Langkawi har pa vastkusten. Maste kolla upp bussar/flyg!
 
Bilder kan jag tyvarr inte ladda upp just nu men det kommer!
 
Manga kramar!

Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2013-01-30 09:39:07

Låter underbart!

Svar: Ja om det ar!! :)
None None

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hej och välkommen till min reseblogg! Jag heter Rakel och här kommer jag skriva allt som jag och Thor hittar på!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela